Bereidingstips:

Diepvries: Het volstaat om onze kroketten 9 à 10 minuten te frituren op 170 graden, tot ze mooi goudbruin zijn.

Ontdooid: Als u ze eerst laat ontdooien, hoeft u ze zelfs maar 4 à 5 minuten te bakken op 180 graden.

 

welcome-img

Bewaringtips:

Vers of eenmaal ontdooid kunt u onze kroketten een week lang in een goed gekoelde ijkast (4°C) bewaren.

Baktips !

  • Gebruik een timer ! dan hoeft u geen rekening te houden met de kroketten en kan u gerust uw bordje dresseren.
  • Niet teveel diepvries kroketten ineens afbakken, hou rekening dat er dan een temperatuur daling van uw frietvet is indien u dit doet.
  • Indien u de kroketten ontdooit , maximum 7 dagen bewaren in een goed gekoelde koelcel (4°C).
  • De afbak tijd respecteren.
  • De kroketten tijdens het afbakken niet in en uit halen.

Serveertips:

Garnaal- en kaaskroketten kan u serveren met een partje citroen, wat gefrituurde peterselie (enkele seconden volstaat) en eventueel een fris slaatje. Perfect als voor- of hoofdgerecht.

 

tips-img

Baktips!

 

  • Gebruik een timer ! dan hoeft u geen rekening te houden met de kroketten en kan u gerust uw bordje dresseren.
  • Niet teveel kroketten ineens afbakken, hou rekening dat er dan een temperatuur daling van uw frietvet is indien u dit doet.
  • Indien u de kroketten ontdooit , maximum 4  à 5 dagen bewaren in een goed gekoelde koelcel.
  • De afbak tijd respecteren.
  • De kroketten tijdens het afbakken niet in en uit halen.